10 ting jeg skulle ønske jeg kunne begynne med

I det siste er det flere ting jeg gjorde før som jeg savner veldig, men som jeg ikke har tatt meg selv i å gjøre igjen. Disse tingene er egentlig ikke så store og tar ikke tar så altfor lang tid.

 

  1. Begynne med fast hjemmespa dag igjen. Før jeg fikk barn så hadde jeg alltid en dag i uken om ikke flere hvor jeg ordnet med ansiktsmasker, hårmasker. Ordnet negler og bryn. Jeg pleide til og med å lage de aller fleste maskene selv hjemme. Etter barn så er det så vidt jeg rekker å ordne bryn en gang i måneden. 
  2. Begynne å lese bøker igjen. Jeg har alltid elsket å lese siden jeg var liten jente. Nå går det i barnebøker til hun lille. 
  3. Lære meg å strikke. Tenk hvis jeg kunne strikke. Da hadde jeg ikke kjøpt ullsokker eller pledd. 
  4. Kose meg med en kopp varmende chai latte på kvelden
  5. Senke skuldrene og stresse mindre i hverdagen. Jeg kjenner at skulderene mine er konstant anspent og opp under ørene mine. 
  6. Begynne å gå istedenfor å kjøre overalt. Hverdagsaktivitet sier jeg bare. 
  7. Ha en hel dag hvor jeg baker og fryser ned. Det er en drøm å ha hjemmelaget brød i fryseren hele tiden. 
  8. Bli flinkere til å sortere søppelen vår. Tenk på miljøet. 
  9. Gjennomføre total sukker stopp. Må detoxe og rense kroppen for sukker føler jeg. I kostholdsplanen min nå er det ikke noe sukker så er på god vei. 
  10. Begynne å drikke spirulina på tom mage på morgenen igjen. Jeg vet ikke hva forsking sier på akkurat det her, men jeg følte at både hud og magen ble mye bedre når jeg gjorde dette fast.

.

Så nå får tiden bare vise om jeg starter med disse tingene igjen for det er noe jeg virkelig savner. Høstmørket gjør spesielt at man savner slike ting. 

4 kommentarer

Siste innlegg