Beauty

Før jeg fikk barn hadde jeg alltid tid til å sminke meg, Neglene var alltid på stell og hudpleierutiner var alltid på stell. Etter at jeg fikk barn så sminker jeg meg kanskje 1 gang i  måneden. Negler har jeg ikke fikset på hvertfall et år, samt hudpleie er nedprioritert. Jeg føler at jeg konstant ser sliten ut. Jeg er en type person som elsker å sminke meg, men jeg prioriterer ikke det lenger. Det er morgenstell av meg og henne som gjelder. Jeg drømmer om falske øyevipper for da ser man så fresh ut med en gang man står opp og har automatisk et åpent og våkent blikk. Flotte negler hadde også vært noe, men så kommer baksiden av vipper og negler. 

Med vippene så måtte jeg alltid sove på ryggen for å ikke ødelegge dem. Kunne ikke klø meg i øyet også må man fylle på ca hver tredje uke. Det tok lang tid å fylle de på og det koster en del i lengden. Negler er flott, men ser for meg at det blir litt problematisk med en baby i hus. Kommer sikkert til å ødelegge de alt for fort. 

Det jeg har begynt med som jeg bare må huske hver kveld er å bruke vippeserum. Jeg bruker vippeserumet fra stimulash fusion. Jeg har brukt det tidligere og fikk flotte og fine vipper av det. Jeg ser stor forskjell når jeg bruker det kontra når jeg ikke bruker det.

Jeg har alle hudpleieproduktene man kan tenke seg at man trenger og har endelig begynt å bruke dem. Nå som kulden herjer så ser jeg lett at jeg får tørre partier hvis jeg hopper over de rutinene en dag. Det jeg bruker daglig er rens, serum, øyekrem, dagkrem og nattkrem. Jag peeler to ganger i uken og maske to ganger i uken. For at huden min skal holde seg fin så må jeg gjøre disse tingene. Jeg får utbrudd og får dårlighud med engang jeg hopper over det. 

Bildene i dette innlegget har jeg ikke tatt selv men lånt fra weheartit. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg