Ukens spørsmål

Da var det tid for denne ukens spørsmål. Selv om det er romjul og så har jeg ikke lyst til å ta fri fra bloggen. Det gir meg så mye å få delt ting med dere. Et av mine nyttårsforsett er å blogge oftere. Så jeg tenkte at jeg bare like gjerne kan begynne med dette før nyåret.

Kunne du tenke deg å begynne med YouTube?

Jeg er ikke klar for å starte med youtube enda, kanskje en gang i fremtiden. Syns fortsatt det er kleint å snakke til kamera. Går greit med snapper, men ikke hele videoer på YouTube enda.

Hvordan får du hverdagen til å gå opp med bloggen når du har en liten en?

Jeg blogger som regel etter at hun har lagt seg så det går opp. Hun har begynt å legge seg i syv tiden så da har jeg hele kvelden fri. 

Du skrev et innlegg om mammatilværelsen, Hvordan går det om dagen?

Det går bedre, man har bare dager hvor man føler at alt er håpløst. Mammatilværselen har vært en berg og dal bane, men man elsker jo de gode stundene. 

Hva føler du om dobbeltdrapene i marokko?

Jeg føler vel det fleste som de alle fleste. Det var brutalt og forferdelig. Jeg har skrevet et innlegg om det som handler om alt for mye hat i verden. 

Hva er dine planer for nyttår? Hvordan få det til med en liten en eventuelt?

Iår har jeg ingen planer. Det blir en rolig kveld hjemme med god mat og se på det som er på tv bare. 

Er du alltid motivert til å trene og spise sunt? Går du ikke lei?

Nei jeg er ikke alltid motivert. Jeg er like menneskelig som alle andre og går like lei. Nå om dagen så er jeg lei av kostholdsplanen min og trenger en ny en fra nyttår tenker jeg. 

Når er neste gang du snapper for hverdagsmuslim?

​Jeg har ikke planlagt noe ny snappedag hos dem enda, men kan tenke meg en i januar kanskje. Får bare ta kontakt og høre med dem. 

Hvor gammel er din datter?

Hun er 9 måneder. Blir snart 10 måneder. Tiden har gått altfor fort=(. 

Hvordan setter du deg mål når du vil gå ned i vekt? Og har du klart å gå ned?

Jeg setter meg som regel målvekten som jeg hadde før vektoppgangen. I denne omgangen så er det pre pregnancy vekten. Jeg har gått ned 28 kg hittill, men har fortsatt en del igjen føler jeg. 

Hva motiverer deg? 

Det som motiverer meg mest av alt til  denne livsstilsendringen er at jeg vil komme tilbake til toppformen jeg hadde. Jeg vil følge meg sunn og sterk igjen. Det er det jeg savner mest av alt. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg