2019!!!

Igår gikk vi inn i det nye året. Jeg feiret med min nærmeste familie med masse god mat og kos. Jeg blir alltid veldig emosjonell på nyttårsaften og tenker tilbake på året som har gått. Ifjor på denne tiden gikk jeg rundt og ventet på hun lille. Jeg trodde jeg viste hva jeg gikk til, men det gjorde jeg ikke. Hverdagen min ble totalt forandret og jeg ble en mor. Å bli mamma er noe som ikke kan beskrives. Man har oppturer og nedturer. 2018 har først og fremst handlet om å være mamma for min del. Det er en rolle jeg skal ha resten av livet. 

I 2019 handler det fortsatt først og fremst om å være mamma. Det kommer det alltid til å gjøre. I 2019 så skal jeg også holde på med mange spennende prosjekter som jeg gleder meg til å dele med dere. 

Vår første dag i det nye året har vært veldig rolig. Jeg fikk sovet ut da hun lille bestemte seg for å være snill med meg og lot meg sove litt. Hun våkent forresten ikke under fyrverkeriet igår. Sov så tungt så. Ellers så har vi bare vært hjemme. Imorgen starter hverdagen og rutiner igjen. Det blir godt etter en lang jul føles det som. 

oWRwvECwK6I

Ønsker alle mine lesere et riktig godt nyttår. 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg