09.01.19

Da var formiddagen her og jeg har ikke utrettet noe bortsett fra å stå opp, dusje og flytte meg til sofaen. Så her sitter jeg da. Craver brødskiver med norvegia, but not gonna happen. Smertene er fortsatt der og jeg prøver å kutte ned på smertestillende, men fant ut at det ikke var så lurt allikavel. Så må nok ty til dem ganske snart. 

Nå har jeg ikke vært ute av døren siden jeg kom hjem fra operasjonen for en uke siden og jeg holder på å gå på veggen her hjemme, men er ikke i form til å gå ut. Samt det faktum at jeg ikke ser ut. Så det blir innenfor disse fire veggene inntil videre. Jeg drømmer om å komme tilbake til treningsrutiner og få ha den egentiden. Jeg har ikke fått den sunne starten på året som jeg hadde lovet meg, men får ikke i meg junk akkurat. Er bare moset mat for tiden. Ikke har jeg noe særlig matlyst. 

Igår fikk jeg blomster på døren og ble veldig overrasket. Det var veldig hyggelig. Var fra en tante av meg som ikke har hatt mulighet til å komme innom å se til meg så hun sendte en oppmerksomhet. Det var koselig. 

-47RmYfluKw

Idag har jeg dessuten lagd meg en marokkansk rett som heter arfhisa. Det er løk, hvitløk, olivenolje og vann samt noe krydder. Så lar man det putre og man tilsetter brød og  lar det godgjøre seg. Dette skal nytes med marokkansk mynte te seinere idag. Dette er en sånn rett som bestemor pleide å lage til oss og er noe jeg har vokst opp med. Bringer barndomsminner tilbake.

Nei nå får jeg gå å få i meg dagens første dose med smertestillende og litt mat etterhvert. Vi blogges ganske snart. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg